Voerwaarts levert geen regulier krachtvoer in bulk aan de melkveehouderij.  We zijn actief met een uniek droogstandsconcept en verkopen daarnaast verpakte producten voor de melkveehouderij via de webshop kalvervoer.nl en lokaal in de agrarische winkel 'Grevers'. 

Het grondstoffenpakket dat wij in onze fabriek hebben voor biggenvoer en hobbyvoer, biedt ook alles wat nodig is voor de eerste fase bij kalveren. Al in 2015 zijn wij gestart met de verkoop van verpakte voeders voor kalveren via de webshop kalvervoer.nl. Inmiddels is het assortiment op deze webshop uitgebreid met een breed pakket voer, kalvermelk, likstenen, mineralen, supplementen en additieven voor de melkveehouderij. Via Kalvervoer.nl verkoopt Voerwaarts rechtstreeks aan melkveehouders in geheel Nederland. 

Kalvervoer.nl

Agrarische winkel Sinderen

In januari 2018 hebben wij de agrarische winkel ‘Grevers’, gelegen naast onze fabriek voortgezet onder de vlag van Voerwaarts BV. Alle voeders die wij op de webshop kalvervoer.nl aanbieden zijn ook in de winkel in Sinderen af te halen voor melkveehouders in de buurt.

Certificering & koppelingen
De leveringen via de webshop en lokaal vanuit de agrarische winkel zijn SecureFeed en GMP+ FSA, FRA M103 waardig. Bovendien worden de gegevens van uw online orders automatisch bij De Kringloopwijzer aangeleverd en staat Voerwaarts BV op de witte lijst van NZO.