Al in 2015 is Voerwaarts gestart met de verkoop van verpakte voeders voor rundvee via de webshop kalvervoer.nl. Regelmatig kregen wij vragen naar specialistisch voer voor vleesvee. Voerwaarts mede-eigenaar Rob Nieuwenhuis is fokker van verbeterd roodbont vleesvee. Vanuit de persoonlijke interesse en ervaringen bij eigen vee zijn nieuwe producten ontstaan. De ontwikkelde voeders, maar ook producten van andere leveranciers voor vleesvee worden eerst bij eigen vee getest.

Voerwaarts BV richt zich via Vleesveevoer.nl - vanuit eigen praktijkervaring- met speciale voerschema's en specifieke producten op de kleinschalige vleesveehouder. Vleesveevoer.nl biedt een breed assortiment voerproducten voor de gespecialiseerde en kleinschalige vleesveehouder. De particuliere vleesveehouder kan vanwege de geringe omvang vaak niet terecht bij de traditionele mengvoerbedrijven en is daarnaast een te specialistische klant voor de lokale fouragehandel. 

Vleesveevoer.nl biedt speciale producten voor luxe rassen zoals Belgische Blauwe en Verbeterd Roodbont maar juist ook producten en voerschema’s voor traaggroeiende rassen zoals Hereford, Lakenvelder rund, Groninger blaarkop, Brandrode rund, Galloway rund, schotse Hooglanders, Aberdeen Angus, Dexter, Dahomey rund en Wagyu rund.

Agrarische winkel Sinderen
In januari 2018 hebben wij de agrarische winkel ‘Grevers’, gelegen naast onze fabriek voortgezet onder de vlag van Voerwaarts BV. Alle voeders die wij op de webshop vleesveevoer.nl aanbieden zijn op bestelling ook in de winkel in Sinderen af te halen.

Certificering & koppelingen
De leveringen via de webshop en lokaal vanuit de agrarische winkel zijn SecureFeed en GMP+ FSA, FRA M103 waardig. Bovendien worden de gegevens van uw online orders indien gewenst automatisch bij De Kringloopwijzer aangeleverd.